Olemme täällä Sinua varten ja palvelemme Sinua juuri silloin, kun Sinulle parhaiten sopii.
ASIAKKAALLE


Ajanvaraus

Varausehdot

- Alle 24h sisällä perutuista ajoista asiakkaalta peritään varatun hoidon hinnasta 50%. Kokonaan peruuttamattomista ajoista peritään 100% varatun hoidon hinnasta.

- Muistathan siis perua tai siirtää aikasi ajoissa.
HUOM! Varattua aikaa EI voi peruuttaa sähköpostilla vaan tekstiviestillä tai soittamalla.

- Timman viime hetken aikojen kautta varattuja, käyttämättä jätettyjät tai alle 24h sisään peruttuja aikoja ei hyvitetä.


- Liian myöhään tai ei ollenkaan peruttujen aikojen laskutuslisä on 8 euroa joka lisätään loppulaskuun.

- Tutustu hinnastoomme ennen ajan varaamista

- Tehdessäsi ajanvarauksen hoitolaan, hyväksyt yllämainitut varausehdot. Kiitos ymmärryksestäsi.

 

Ajan varaaminen

Ajanvarauksen voit tehdä soittamalla, tekstiviestillä (vastaan viesteihin aina niin pian kuin mahdollista), sähköpostilla, facebook-viestillä tai käymällä liikkeessä.

Millä pääset perille?

Keskustorilta pääset meille busseilla 5, 21, 35, 50A,B ja C, sekä 52i ja 53. Peltolammin suunnalta tullessa, aikataulu TÄSTÄ. Keskustasta tullessa TÄSTÄ.

Autolla tullessa parkkipaikkaa ei tarvitse ikinä etsiä. Autollesi on aina tarjolla kaupan pihassa ilmainen pysäköinti. Jos tulet autolla, laita navigaattoriin osoitteeksi: Heikinahontie 2, Tampere.

Liikkeen aukioloajat

Avoinna

Liike on avoinna asiakkaan kanssa sovitun mukaisesti Prisman aukioloajan puitteissa arkisin klo 08.15-22.00 välisenä aikana.

Erikoistöissä, esimerkiksi kampauksissa on mahdollista aloittaa arkisin klo 06 ja sunnuntaisin klo 08.

Suljettu

Pääsääntöisesti olemme suljettu lauantaisin ja sunnuntaisin. Kaikki työntekijämme kuitenkin ovat yrittäjiä ja vapaita määrittämään oman kalenterinsa ja työaikansa itselleen sopivalla aikataululla.

Linjaus on meillä kuitenkin se, että asiakas on ensin ja teemme kaikkemme, että saamme juuri sinulle sen ajan minkä Sinä haluat.

Vapaista ajoista voit soittaa yrittäjälle itselleen tai hoitolan numerosta 045 872 1374.

Maksutapa

Hoitolassa käy maksutapana käteisen lisäksi seuraavat maksukortit: MasterCard, Visa, American Express, Maestro ja Electron.

Prismassa on myös 2 automaattia, toinen oikeanpuolen sisäänkäynnin ulkoseinässä ja toinen vasemman puolen sisäänkäynnin sisäpuolella vasemmalla suutarin vieressä!

Kuittimme tulevat Sinulle sähköisesti. Tarkista myös roskapostisi jos ei löydy saapuneista

Lahjakortti - ihana idea!

Meiltä saa myös lahjakortteja!

Lahjakortti on käytettävissä 6kk ostopäivästä alkaen. Jos palvelut jäävät alle lahjakortin arvon, lahjakortista ei hyvitetä rahaa takaisin. Jos palvelut ylittävät lahjakortin arvon, ylimenevä summa veloitetaan asiakkaalta. Lahjakorteilla ei ole palautusoikeutta.

Minimisumma lahjakortille on 20 €.

Lahjakortteja ei voi ostaa tarjouksiin ja opiskelijahoitoihin, ellei toisin mainita.

POSTITSE? Jos et pääse paikan päälle hoitolaan ostamaan lahjakorttia, voimme lähettää lahjakortin myös postissa joko suoraan saajalle tai tilaajalle. Teemme lahjakortin liikkeessä, laitamme postiin ja saat laskun sähköpostiisi. Lahjakortin tilaus onnistuu myös soittamalla meille liikkeeseen tai sähköpostilla. Yhteystiedot etusivulla!

LASKUTUS
Laskutuslisämme on 5 € ja lahjakorttien postitukset 3 €. Lahjakortit ovat käyttökelvollisia vasta, kun lasku on maksettu. Jos laskua ei eräpäivään mennessä ole hoidettu, perimme muistutuslaskun yhteydessä lisäksi toimistomaksun 20 €. Tämän lisämaksun asiakas hyväksyy ostaessaan laskulle.

Maksamattomat laskut laitamme aina eteenpäin perintätoimisollemme. Maksamattomista laskuista seuraa aina lisäkuluja sekä merkintä luottotietoihin. Ole siis ystävällinen ja hoida sovitut laskut ajallaan.

Palveluidemme takuu

Kaikissa palveluissamme on 1 viikon takuu.

Mikäli et ole tyytyväinen työhön tai on ilmennyt jotakin ongelmia, ota kiireesti yhteyttä suoraan hoitolaan korjausajan tai muun hyvityksen sopimiseksi.

Takuutyö on tehtävä ja työtä on tultava näyttämään yllämainitun ajan sisällä jotta sattunut virhe voidaan vielä todentaa, sekä korjata tai hyvittää.

Reklamoidun palvelun tehnyt yrittäjä tekee korjauksen.