Olemme täällä Sinua varten ja palvelemme Sinua juuri silloin, kun Sinulle parhaiten sopii.
Strait Therapy keratiinisuoristus - asiakkaidemme kokemuksia suoristuspermanentistä!
by Taru on November 22nd, 2017


Lähtötilanne: Hyvin voimakas, vaalea luonnonkihara joka kihartuu kosteilla säillä helposti. Ei yleensä suoristettuna pysy kauaa.

Tehty Schwartzkopf Strait Therapy eli hiusten keratiinisuoristus eli suoristuspermanentti.

Oikealla kuva 1 viikko suoristuskäsittelyn jälkeen. Ennen kuvaa hiukset on pesty Evon syväpuhdistavalla Normal Persons Daily Shampoolla, laitettu kosteuttavaa hoitosuihketta ja föönattu hiukset hiuksensuuntaisesti pää alaspäin. Hiukset pysyy tässä kunnossa aamusta iltaan. Alla asiakkaan kokemuksia suoristuksesta.
"Alkuun hiukset olivat todella liukkaat ja tuntuivat tämän vuoksi ohuelta. Niitä ei hoidossa lähtenyt mitenkään erikoisen paljon eikä edes herkkä päänahkani reagoinut suoristukseen.

Märkänä hiukset tuntuvat kuitenkin saman paksuiselta kuin ennen, joten liukkaus hämäsi todella paljon tuuheudessa. Lisäksi muutama päivä käsittelyn jälkeen hiukset tuoksuivat vahvasti suoristusaineelta. Muutamien hiuspesujen jälkeen tuoksu katosi ja oma "karheus" alkoi palaamaan, jolloin hiusten käsittely tuli taas helpommaksi.

Liukas kuontalo oli alkuun vaikea saada kuohkeaksi, mutta nyt jo pelkkä tyven föönaaminen riittää toivotun "nosteen" saamiseksi. Hiuksia ei tosiaan tarvitse aamulla föönata täysin kuivaksi, kuivaan pelkän tyven ja annan lopun kuivua itsestään. Ei haittaa vaikka ulkona sataisi ja sateenvarjo on kotona, hiukset saa kätevästi suoraksi pelkällä kammalla!

Aamuisin hiukset eivät sojota jokaiseen ilmansuuntaan, joka helpottaa huomattavasti niiden nopeaa kesyttämistä. Hiukset tuntuvat pidemmiltä ja näyttävät siistiltä koko päivän, eivätkä vain sitä ensimmäistä 30 minuuttia."

Lähtötilanne: Hius oli karhea ja taipuisa, luonnonkiharamainen."Hyvin on mennyt! Ihanaa kun ei mene pienestä kosteudesta enää kikkaralle."


 

Hiukset yllä 1,5 viikkoa käsittelyn jälkeen. Hiukset ovat ainoastaan kuivattu hiustenkuivaajalla. Hiusta ei ole suoristettu raudalla. Ero on selkeä ja pörröisyys on poissa.
 
"Tukkani on nykyään sileä ja hyväkuntoisen näköinen. Varsinaisia rutiineja mulla ei ole tämän hoitoon, hoitoaineen laitan saunaan aina saunoessani. Pessyt olen käsitellyn hiuksen shampoolla ja hoitoaineella. Aamut ja kaikki kotoa ulos lähtöhetket ovat helpottuneet huomattavasti!

Aamuisin en tee muuta kuin harjaan tukan, suoristusraudan oon jättänyt nurkkaan täysin. Vähän tuollaista lainetta tietty muodostuu ja kun ponnarilla pitää niin saattaa siksi illaksi "jäädä siihen muotoon" kunnes taas pesee ja antaa kuivua niin "on kuin uusi".

Iltaisin olen föönannut ettei tarvitse niin kauaa venailla tukan kuivumista. Pikaista hommaa se föönaaminenkin. Hyvin kuivuu silti suoraksi vaikka antais itekseenkin kuivaa. Oon ollut super tyytyväinen just koska tukanlaittoon ei tarvitse varata enää niin paljoa aikaa ja tukka on paljon paremman kuntoinen kuin semmosena takkupesänä.

Oon suositellut tätä kyllä kaikille ystävilleni ja tutuille ketkä tätä on kehuneet ja ovat vähänkin olleet itsekin kiinnostuneita. Eka mietin etten välttämättä raaskis maksaa tästä - pihi kun oon, mutta nyt kun miettii et jos tää tukka näin kivana pysyy ja elämää helpottaa niin kyllä opiskelijankin pussista sen satasen voisin tähän laittaa. Vaikutus kun kuitenkin kestää."
 
Yllä hiukset 3 viikkoa käsittelyn jälkeen. Pörröisyys on kadonnut ja hiuksiin riittää pelkkä föönikuivaus. Kosteuttavilla tuotteilla talven aiheuttama sähköisyyskin pysyy aisoissa.

 

Mikä ihmeen keratiinisuoristus?

Keratiinisuoristus toimii samalla tavalla, kuin perinteinen permanentti. Hiuksen rikkisidokset katkaistaan ja muotoillaan uudelleen haluttuun muotoon jonka jälkeen lopputulos on kestävä. Käsittely lähtee hiuksesta vain leikkaamalla tai uudella käsittelyllä.

Keratiinisuoristuksella eli suoristuspermanentilla saat upeat, kiiltävät ja suorat hiukset, joita on helppo itsekin muotoilla. Suoristusaineet sisältävät silkkiproteiiniyhdistettä, joka antavat kiiltoa sekä keratiinia, joka korjaa, silottaa ja kosteuttaa hiusta.
 
Tämä ei ole maksettu mainostus eikä malleja ole lahjottu millään tavalla.


Posted in parturi-kampaamo, hiukset, parturi-kampaajaopiskelija, hiuspalvelut    Tagged with suoristuspermanentti suoristus keratiinisuoristus, suoristuspermanentti, keratiinisuoristus, permanentti, hoitolahile, permanenttitampere


0 Comments

Leave a Comment