Olemme täällä Sinua varten ja palvelemme Sinua juuri silloin, kun Sinulle parhaiten sopii.
Eveliinan seksuaalineuvonta
Mitä seksuaalineuvonta on?
Seksuaalisuus on osa kaikkia meitä. Jokainen kokee ja ilmentää sitä omalla tavallaan. Seksuaalisuus muuttuu ja kehittyy läpi koko elämän, syntymästä kuolemaan asti. Pulmat seksuaalisuuden saralla vaikuttavat meidän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme.

Seksuaalineuvoja on ammattihenkilö, joka on opiskellut seksologian perusopinnot. Pohjakoulutuksena seksuaalineuvojilla on ensisijaisesti sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto. Itselläni pohjakoulutuksena on sairaanhoitajan tutkinto.

Seksuaalineuvonnassa käsitellään turvallisessa ympäristössä luottamuksellisesti asiakkaan seksuaalisuuteen vaikuttavia pulmatilanteita. Vastaanotolla voidaan käsitellä esimerkiksi seksuaalisuuden ilmentämistä, muutoksia seksuaalisessa halussa, orgasmivaikeuksia sekä erektio- tai siemensyöksyhäiriöitä. Erilaiset elämäntilanteet (esim. vanhemmuus, ero tai uusi parisuhde) voivat muuttaa seksuaalisia tarpeita ja joskus voi olla tarpeen päivittää omaa tilannetta seksuaalineuvojan kanssa. Seksuaalineuvonnassa voidaan keskustella myös nuoruusikään tai ikääntymiseen liittyvistä kysymyksistä tai sairauksien ja lääkkeiden vaikutuksista seksuaalisuuteen.

Seksuaalineuvojana kohtaan asiakkaan yksilöllisesti ja pyrin hakemaan ammatillisessa vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa ratkaisuvaihtoehtoja ongelmiin. Seksuaalineuvonnassa ei koskaan harrasteta seksiä asiakkaan kanssa. Seksuaalineuvonta on tavoitteellista ja se sisältää yleensä 1-5 tapaamiskertaa. Seksuaalineuvontaan ei tarvita lähetettä. Vastaanotolle voi tulla yksin tai kumppanin kanssa.

Jokaisella asiakkaalla on oma yksilöllinen kysymys ja mikään kysymys tai pulma ei ole väärä. Jos jokin seksuaaliseen hyvinvointiin vaikuttava asia painaa mieltä, kannattaa keskustella ammattilaisen kanssa. Yksin ajatustensa kanssa ei tarvitse jäädä. Jos asia ei ratkea seksuaalineuvonnan keinoin, voidaan asiakkaalle suositella seksuaaliterapiaa.

Tule matalalla kynnyksellä, rohkeasti keskustelemaan seksuaalisuuden pulmista!

Yksilöneuvonta 45 min.
60 €

Parineuvonta 75 min.
85 €

Hinnat sisältävät voimassaolevan alv.:n.

Minä olen Eveliina.

Seksuaalineuvoja
Sairaanhoitaja

Tutustu instagramiini Evenjoy
Olen aina ollut kiinnostunut ihmisestä kokonaisvaltaisesti. Jo sairaanhoitajaopinnoissa opiskelin seksuaaliterveyden sivuaineopintoja ja myös mielenterveystyö kiinnosti minua.

Olen työskennellyt lähes koko työurani ajan apteekissa. 2018 vuonna heräsin siihen, että haluan todella tehdä sellaista työtä, jonka koen merkitykselliseksi. Huomasin myös, että haluan tehdä työtä, jossa minulla on aikaa kohdata ihminen aidosti. Tutkin vaihtoehtoja ja löysin seksuaalineuvojakoulutuksen.

Nyt tuntui oikealta ajalta perustaa oma yritys ja lähteä viemään työuraani suuntaan, josta olen haaveillut jo pitkään. Helmikuussa 2021 aloitan lisäksi lyhytterapeutti opinnot.

Olet sydämellisesti tervetullut vastaanotolleni!