...JA PALVELEMME SINUA JUURI SILLOIN...
Olemme täällä sinua varten...
...kun sinulle parhaiten sopii...
Fysioterapia- sekä hierontapalvelut

Mitä fysioterapia on ja miksi sinun kannattaa tulla vastaanotolle?


Fysioterapiassa keskitytään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi.

Jos esimerkiksi kehossasi on kiputila, fysioterapiassa selvitämme, mitkä tekijät ovat kivun taustalla ja hoidamme niitä. Emme siis pelkästään helpota kehosi oiretta, vaan hoidamme aina myös taustalla olevaa syytä. Kun syy hoidetaan, myös kipu ja oireet helpottavat.

Voisi ajatella, että kipu ja oireet ovat kuin johtolanka siihen, mikä kehossasi tarvitsee huomiota ja hoitoa. Näitä johtolankoja seuraamalla löydämme oireen varsinaisen syyn.

Kun ensimmäisen kerran saavut fysioterapiaan, käymme tilanteesi läpi ja tutkimme kehoasi. Tämän kartoituksen perusteella teemme suunnitelman, jota lähdemme yhdessä toteuttamaan ja siten palauttamaan kehoasi luonnolliseen hyvinvoinnin tilaan. Suunnitelma tehdään aina sinun tarpeidesi, voimavarojesi ja motivaatiosi mukaan niin, että kohti hyvinvointia päästään juuri sinun näköisilläsi keinoilla.
 

Usko tai älä, pohjimmiltaan kehossasi vallitsee harmoninen hyvinvoinnin tila. Meidän tehtävänämme on yhdessä purkaa kaikki ylimääräinen sen tieltä pois.
 

Jokainen käynti fysioterapiassa muotoutuu sinun tarpeidesi mukaiseksi. Fysioterapia toimii apunasi vammojen kuntoutuksessa ja ennaltaehkäisyssä, kiputilojen helpottamisessa, suorituskyvyn lisäämisessä, palautumisen tukena, uusien terveempien elintapojen löytämisen tukena ja esimerkiksi rentoutumisen ja kehotietoisuuden opettelussa.

Varaa siis aika ja aloita matkasi kohti hyvinvointia!
 

pssst!
Koska hieronnan jälkeinen juominen on tärkeää, tarjoamme jokaisen hieronnan päätteeksi 0,5L juoman veloituksetta mukaan!

Fysioterapia ja urheiluhieronta
 

45 minuuttia

33 €
 

60 minuuttia

44 €
 

90 minuuttia

65 €
 

Fysioterapia niukemmilla tuloilla eläville 60 minuuttia

36 €
 

sarjakortti 5 x 45min.

149 €
 

sarjakortti 5 x 60min.

195 €
 

Tiesitkö, että S-Ryhmän työntekijänä sinulla on oikeus hierontapassiin?

Kinesioteippaus ja vastuskuminauhat osana vastaanottoa kuuluvat hintaan. Erillisistä vastuskuminauhoista, teippauksista ja välineistä veloitus on max. 15 €.

Fysioterapian hinnat ovat alv. 0 %. Lue lisää verottajan sivulta...

Maksaminen

Hoitolassa voit käteisen ja kortin lisäksi maksaa fysioterapian ja urheiluhieronnan myös laskulla sekä S-ryhmän hierontapassilla.

Olet tervetullut lääkärin lähetteellä tai ilman. Lääkärin lähetteellä KELA-korvaus 60 minuutin fysioterapiasta on 8 €.
Hyvitämme korvauksen hinnasta heti vastaanotolla.