Olemme täällä Sinua varten ja palvelemme Sinua juuri silloin, kun Sinulle parhaiten sopii.
HENKILÖKUNTA

ANNIKA

Yrittäjä
Parturi-kampaaja
Ripsiteknikko

Kosmetologiopiskelija
Parturi-kampaajaopiskelijoiden ohjaaja

Instagram: @beautybyansku
Facebook: Beauty by Ansku

Aina iloinen Annika toimii hoitolalla parturi-kampaajana, ripsiteknikkona, sekä hiusalan opiskelijoiden ohjaajana Koulutuskeskus HILEellä Keskustassa.  

Luonteeltaan Anasku on helposti lähestyttävä ja puhelias tyyppi, joka on eloisa, tunnollinen ja rehellinen.

Ansku rakastaa tehdä ISOJA vaalennus-ja raidoitustöitä sekä monisävyvärjäyksiä. Myös räikeät värit ja tukkamuutokset on Anskun osaamisalaa. Intensiivisesti uusia trendejä seuraten, Ansku osaa toteuttaa niitä asiakkaille niin ripsissä kuin hiuksissakin.

Anskulta luonnistuu myös miesten hiustenleikkaukset sekä parranmuotoilut. Hän osaa ottaa huomioon miesten hiustenleikkauksissa asiakkaalla olevat pyörteet hiuksissa ja hiusrajoilla. Leikkaukset onnistuu saksien lisäksi myös näppärästi veitsellä.

ELISABETH

Parturi-kampaaja
Kosmetologi
Parturi-kampaaja- ja kosmetologiopiskelijoiden ohjaaja
Instagram @esbe.beauty

Uusin tulokkaamme Elisabeth - Elbe, Esbe, Ellu on ottanut työnsä haltuun suoraan valmistumisen jälkeen erittäin kiitettävästi heti alkumetreillä ja asiakaspalaute on ollut pelkkää hyvää. Opiskelijoiden ohjaaminen keskustan liikkeessä on alkanut erittäin luontevasti.

Esbe tekee mielellään kaikenlaisia raidoitustöitä ja ehdottaa avoimesti uusia väri- ja leikkausideoita asiakkaalle. Hän tekee kauniit viimeistelyt ja pyrkii siihen, että asiakas näyttää aina siltä että kampaajalla on käyty.

Sanavalmis Esbe palvelee asiakkaat aina hyvällä fiiliksellä ja osaa tunnistaa onko asiakas juttutuulella vai onko hän rentoutumisen ja hiljaisuuden tarpeessa. Jos juttua piisaa, tämä nainen on valmis mutta osaa arvostaa asiakkaan aikaa ja antaa tilaa. Tälläisellä hyvällä ihmistuntemuksella on iso etu asiakaspalvelijan työssä.

TARU

Hoitolan omistaja
Yrittäjä
Parturi-kampaaja
Kosmetologi
Kynsi- ja ripsiteknikko
Kouluttaja
Opiskelijoiden ohjaaja


Instagram #tarukoskisuntukkaa

Vuodesta 2012 ja ensimmäisen HILEn avaamisesta tähän asti on mahtunut paljon.

Teen tällä hetkellä päätyönäni opiskelijoiden ohjausta, hallinnollisia hommia, mainontaa ja muita toimistohommia toisessa liikkeessämme keskustassa Koulutuskeskus HILEssä.

Teen edelleen kuitenkin asiakastöitä hoitolalla maanantaista keskiviikkoon.
Kalenterini on auki ajanvarauksille.

Tervetuloa meille hoitoon!