Olemme täällä Sinua varten ja palvelemme Sinua juuri silloin, kun Sinulle parhaiten sopii.
KÄSI- JA JALKAHOIDOT
Käytät käsiäsi joka päivä, jolloin iho joutuu koetukselle. Yleensä talvi on kuluttavinta ja kuivattavinta aikaa etenkin jos unohtaa käyttää hanskoja kovilla pakkasilla. Iho kuivuu, sitä kiristää ja se saattaa jopa halkeilla. Halkeilleet rystyset ovat kipeät, eivätkä näytä kauniilta.

Talven aikaan käsiä kannattaa hoitaa, käyttää käsineitä, kosteuttavia voiteita, öljyjä ja käydä hoitolassa hoidattamassa käsiä, kuin myös tehdä itse kotona käsihoitoja.

Hoitolassa käsien hoitoon kuuluu aina kylvetys, kuorinta, hieronta, kynsinauhojen hoito, kynsien viilaus ja lakkaus valitsemallasi lakalla. Käsihoidossa lakkauksen sijaan voit valita kestävämmän kevytgeelauksen tai vieläkin kestävämmät rakennekynnet.

Käsihoito

Hoito sisältää käsien kylvetyksen, kuorinnan, kynsien- ja kynsinauhojen hoidon, yksivärilakkauksen, sekä rentouttavan hieronnan.
Hoitoon varataan aikaa 60 min.

50 €
 

spa käsihoito

Ihana hoito sisältää kylvetyksen, kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen huollon, naamion, lakkauksen ja hieronta tehdään kyynärvarteen saakka. Kesto 75 minuuttia.

65 €
 

Jalkahoidossa olisi hyvä käydä vähintään kaksi kertaa vuodessa. Toisten jalat vaativat enemmän hoitoa kuin toisten. Jos kantapää tai jalkapohja tuntuu kovalta ja karhealta tai varpaankynnet ovat liian pitkät ja tuntuvat kävellessä epämukavilta, on jo aika mennä jalkahoitoon. Jalkapohjiin on tullut kovettumia ja kynsi on varpaissa saattanut kasvaa sisään väärän leikkaustavan vuoksi.

Perinteiseen jalkahoitoon kuuluu aina kylvetys, kovettumien ja känsien poisto, raspaus, kynsinauhojen hoito ja kynsien lyhennys ja tarvittaessa ohennus. Lisäksi varpaankynnet lakataan, jalat hoidetaan tarvittavilla voiteilla ja lopuksi hierotaan jotta voide imeytyy ja asiakkaalle jää mukava mieli käynnistä.

Jalkojenhoidossa käytämme Iloiset varpaat sekä Laufwunder tuotteita.
Tervetuloa myös diabeetikot! Hoidamme jalkanne hellävaroen. Hoitola on myös tarpeeksi suuri, mikäli tulet rollaattorilla tai käytät muuta apuvälinettä!

Perinteinen jalkahoito hieronnalla

Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kovettumien, känsien ja karheuden poiston, kynsien ja kynsinauhojen kokonaisvaltaisen hoitamisen, kynsien lakkauksen, kevyen hieronnan ja kotihoito-ohjeet.

59 €
 

SPA jalkahoito

Hoito sisältää kylvyn, kuorinnan, kynsien- ja kynsinauhojen siistimisen, naamion, hieronnan ja kynsien lakkauksen.

79 €
 

Yhden ongelman hoito, esim. känsä tai kovettuma

Yhden ongelman poisto. Sisältää kylvetyksen sekä ongelman poiston.

15 €