...JA PALVELEMME SINUA JUURI SILLOIN...
Olemme täällä sinua varten...
...kun sinulle parhaiten sopii...
Käsi- ja jalkahoidot

Käsihoito

Hoito sisältää käsien kylvetyksen, kuorinnan, kynsien- ja kynsinauhojen hoidon, yksivärilakkauksen, sekä rentouttavan hieronnan. Hoitoon varataan aikaa 75 min.

50
 

Parafiinikäsihoito

Käsihoidon ja lämpimän parafiinin yhdistelmä pehmentää ja kosteuttaa kädet. Hoito tehdään kyynärpäähän asti. Perusteellinen hieronta ja kaunis lakkaus. Hoito kestää noin 1h 45min., jonka aikana asiakkaan ei tarvitse muuta tehdä, kun nauttia.

70
 

Hoidon yhteydessä kevytgeelaus/huolto

40/45

Perinteinen jalkahoito

Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kovettumien, känsien ja karheuden poiston, kynsien ja kynsinauhojen kokonaisvaltaisen hoitamisen, kynsien lakkauksen, kevyen hieronnan ja kotihoito-ohjeet. Hoitoaika on 75minuuttia.

65
 

SPA jalkahoito

Hoito sisältää eukalyptuskylvyn, kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien- ja kynsinauhojen hoidon, naamion, 20 min. hieronnan ja kynsien lakkauksen. Hoitoaika on 90 minuuttia.

85
 

PIKA jalkahoito

Jalkojen ongelma-alueen hoito, esim. kovettumat ja känsät tai syylät tai varpaankynsien leikkaus ja ohennus. Sisältää myös jalkojen kylvetyksen sekä loppuvoiteen. Hoitoon varataan 45 minuuttia aikaa.

25
 

yhden ongelman hoito, esim. känsä tai kovettuma

Yhden ongelman poisto. Sisältää kylvetyksen sekä ongelman poiston.

10
 

Jalkahieronta

Väsyneille ja rasittuneille jaloille verenkiertoa vilkastuttava hetken rentoutus. Sisältää lämpimän eukalyptuskylvyn. Valittavana 15 minuuttia hierontaa tai 30 minuuttia hierontaa.

20/30
 

Parafiinihoito jaloille

Pehmittävä ja kosteuttava parafiinihoito jaloille. Joko omana hoitonaan (sis. kylpy, parafiini ja voide) tai jalkahoidon yhteydessä. Ei voida tehdä jos epäillään esim. sieni infektiota asiakkaalla. Hoitoaika 30 minuuttia.

28/18
 

Hoidon yhteydessä kevytgeelaus/huolto

40/45