Olemme täällä Sinua varten ja palvelemme Sinua juuri silloin, kun Sinulle parhaiten sopii.
KASVOHOIDOT
Kasvohoidossa olisi hyvä käydä - edes vuodenaikojen vaihtuessa. Vaikka ihossa ei olisikaan varsinaista ongelmaa, saattaa sieltä silti luuppilampun läpi löytyä yllätyksiä jotka vaativat hoitoa. Oikeanlainen kasvohoito myös kirkastaa, virkistää ja puhdistaa ihoa. On myös hyvä katsoa, että kotona on aina oikeat hoitotuotteet!

Arvostamme asiakastamme. Haluatko tulla hoitamaan vaativaa ihoasi, kysymään neuvoa, saamaan opastusta ihonhoitoon vai tulla kaikkeen hiljaisuuteen pelkästään rentoutumaan. Voit esittää toiveesi jo ennen hoitoa. Jos haluat tulla rentoutumaan pitkän työpäivän jälkeen ja saada pitkääkin pitemmän hieronnan - kerro siitä meille. Voimme ohjeistaa sinua ihonhoidossa vasta hoidon päätyttyä.

HUOM! Kaikissa kasvohoidoissamme hoitoaika on noin 60 minuuttia, ellei toisin mainita. Kaikkiin kasvohoitoihimme kuuluu myös vähintään 10 minuutin niska-hartiahieronta (myös happokuorintahoitoihin!)!
Kaikkiin kasvohoitoihimme sisältyy aluksi ihoanalyysi. Teemme iholle alkupuhdistuksen ja selvitämme sekä kerromme mitä ihossasi tapahtuu, mitä se vaatii ja mitä tuotteita suosittelemme juuri Sinun ihollesi. Tapanamme on aina kertoa halutessasi koko ajan mitä teemme ja aiomme seuraavaksi tehdä.

Kasvohoitoja on meillä tarjota monta erilaista eri ihojen tarpeisiin mm. mekaanisella ihonpuhdistuksella ja ilman, timanttihiontaa ja hapotusta, rentouttavaa tai kosteuttavaa kasvohoitoa. Jos mietityttää mikä voisi olla juuri Sinulle se paras kasvohoito - soita meille tai poikkea, mietitään yhdessä!

Varataan tarpeeksi aikaa ja tullessasi tehdään sellainen hoito minkä Sinun ihosi vaatii.

Lämpimästi tervetuloa meille hoitoon!
 

Ihotyypin mukainen, klassinen kasvohoito

Peruskasvohoito. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan,
tarvittaessa höyrytyksen sekä lyhyen mekaanisen ihonpuhdistuksen, decolte alueen sekä kasvojen hieronnan, naamion, silmänympärysvoiteen sekä hoitovoiteet. Hoito tehdään myös koko kaulan alueelle.
Hoitoaika 60min.

55 €
 

Täydellinen kasvohoito

All-inclusive kasvohoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion, kasvojen ja decolte alueen hieronnan, kulmien värjäyksen ja muotoilun, loppuvoiteet sekä kirjalliset kotihoito-ohjeet. Hoito tehdään myös koko kaulan alueelle.
Hoitoaika noin 90 min.

75 €
 

Perusteellinen ihonpuhdistus

Ihonpuhdistus sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion, niska-hartiahieronnan sekä päättävän voiteen.  Lisäksi suullinen kotihoito-ohjeistus! Hoitoaika 60 min.

65 €
 

Hedelmähappokuorintakasvohoito

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, kevyen mekaanisen puhdistuksen, hapotuksen, naamion ja decoltehieronnan sekä loppuvoiteet ja ihonhoidon ohjauksen. Hoito tehdään EkoPharman ammattiaineilla sekä erikoisnaamioilla, jotka sekoitetaan ainesosista paikan päällä juuri asiakkaalle sopivaksi.
Hoitoaika 60min.


Hoitotietoja päivitetään.... /10/20

88 €
 

Lisäpalvelut

Hoitoseerumi ihotyypin mukaan + 10 €
Mekaaninen ihonpuhdistus + 10 €
Kulmien muotoilu + 5 €
Kulmien väri ja muotoilu + 10 €
Ripsien värjäys + 10 €