...JA PALVELEMME SINUA JUURI SILLOIN...
Olemme täällä sinua varten...
...kun sinulle parhaiten sopii...
Kasvohoidot
Kasvohoidossa olisi hyvä käydä - edes vuodenaikojen vaihtuessa. Vaikka ihossa ei olisikaan varsinaista ongelmaa, saattaa sieltä silti luuppilampun läpi löytyä yllätyksiä jotka vaativat hoitoa. Oikeanlainen kasvohoito myös kirkastaa, virkistää ja puhdistaa ihoa. On myös hyvä katsoa, että kotona on aina oikeat hoitotuotteet!

Arvostamme asiakastamme. Haluatko tulla hoitamaan vaativaa ihoasi, kysymään neuvoa, saamaan opastusta ihonhoitoon vai tulla kaikkeen hiljaisuuteen pelkästään rentoutumaan. Voit esittää toiveesi jo ennen hoitoa. Jos haluat tulla rentoutumaan pitkän työpäivän jälkeen ja saada pitkääkin pitemmän hieronnan - kerro siitä meille. Voimme ohjeistaa sinua ihonhoidossa vasta hoidon päätyttyä.

HUOM! Kaikissa kasvohoidoissamme hoitoaika on noin 60 minuuttia, ellei toisin mainita. Kaikkiin kasvohoitoihimme kuuluu myös vähintään 10-15 minuutin niska-hartiahieronta (myös happokuorintahoitoihin!)!

...irti arjen pyörityksestä ja hetki aikaa itselle. Nukahda hierontaan ja rentoudu...
 
Kaikkiin kasvohoitoihimme sisältyy aluksi ihoanalyysi. Teemme iholle alkupuhdistuksen ja selvitämme sekä kerromme mitä ihossasi tapahtuu, mitä se vaatii ja mitä tuotteita suosittelemme juuri Sinun ihollesi. Tapanamme on aina kertoa halutessasi koko ajan mitä teemme ja aiomme seuraavaksi tehdä.

Kasvohoitoja on meillä tarjota monta erilaista eri ihojen tarpeisiin mm. mekaanisella ihonpuhdistuksella ja ilman, timanttihiontaa ja hapotusta, rentouttavaa tai kosteuttavaa kasvohoitoa. Jos mietityttää mikä voisi olla juuri Sinulle se paras kasvohoito - soita meille tai poikkea, mietitään yhdessä!

Varataan tarpeeksi aikaa ja tullessasi tehdään sellainen hoito minkä Sinun ihosi vaatii.

Kaikissa kasvohoidoissamme hoitoaika on 60 minuuttia, ellei toisin mainita. Kaikkiin kasvohoitoihimme kuuluu myös vähintään 10-15 minuutin niska-hartiahieronta!

Lämpimästi tervetuloa meille hoitoon!

Ihotyypin mukainen, klassinen kasvohoito
* kuiva iho
* herkkä/couperosa
* epäpuhdas iho

Peruskasvohoito. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan,
tarvittaessa höyrytyksen, 15 minuutin decolte alueen hieronnan, naamion, silmänympärysvoiteen sekä hoitovoiteet. Hoito tehdään myös koko kaulan alueelle.
Hoitoaika 60min.

50
 

Ihotyypin mukainen, klassinen kasvohoito
* aikuisen naisen kasvohoito!

Aikuisen ihon peruskasvohoito. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, tyrnikuorinnan, höyrytyksen, 15 minuutin decolte alueen hieronnan, kiinteyttävän tyrninaamion, silmänympärysvoiteen sekä hoitovoiteet.

60
 

täydellinen kasvohoito

All-inclusive kasvohoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion, kasvojen ja decolte alueen hieronnan, kulmien värjäyksen ja muotoilun, loppuvoiteet sekä kirjalliset kotihoito-ohjeet. Hoito tehdään myös koko kaulan alueelle.

75
 

perusteellinen ihonpuhdistus

Ihonpuhdistus sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion, niska-hartiahieronnan sekä päättävän voiteen.  Lisäksi suullinen kotihoito-ohjeistus!

65
 

Kuhina - kuorinta, hieronta, naamio

Kasvojen pintapuhdistus, kuorinta, pitkä hieronta ja ihon vaatima naamio. Hoitoon käytetään EkoPharma tuotteita.
Hoitoon varataan aikaa 75 min.

74
 

15% AHA hapotuskasvohoito

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen, hapotuksen, naamion ja decoltehieronnan sekä loppuvoiteet ja ihonhoidon ohjauksen.
Hoitoaika 75min.

69
 

Laitehoidot kasvoille

Ultraääni - ihonpuhdistus

Poistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti epäpuhtauksia. Laite kuorii ihon pinnasta epäpuhtaudet tuoden huokosten talin ihon pintaan. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ultraääni-ihonpuhdistuksen, naamion sekä päättävän voiteen.

Hoitoon varataan aikaa 90 min. Hoito tehdään EkoPharma luonnonkosmetiikalla.

Ultraääni - kiinteyttävä kasvohoito

Voidaan tehdä kasvoille tai vartalolle. Menetelmä kiinteyttää, kohottaa, häivyttää juonteita, ihon väri kirkastuu ja tasoittuu. Häivyttää myös maksaläiskiä. Vartalon hoidossa vähentää myös selluliittia. Paras lopputulos sarjahoitona, kysy lisää!

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänikiinteytyksen, naamion sekä päättävän voiteen. Hoito kestää 90min.

68
 

Timanttihionta - ihoa kirkastava freshUp!

Puhdistaa ihoa kivuttomasti. Ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava hoito joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Hoito tasoittaa myös arpista ihoa ja soveltuu ylipigmentoituneelle iholle. Timanttihionnalla kasvojen iho kuoritaan, jolloin hoitoaineet pääsevät paremmin vaikuttamaan ihossa! Soveltuu myös herkemmällekin iholle.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hionnan, naamion sekä päättävän voiteen. Hoitoon varataan aikaa 60 min.

65
 

66
 

Edullisemmat lisäpalvelut kasvohoitoihin
 

Hoitoseerumi ihotyypin mukaan + 10 €

Mekaaninen ihonpuhdistus + 10 €
Laitelisä + 10 €

Kulmien muotoilu + 5 €
Kulmien väri ja muotoilu + 10 €
Ripsien värjäys + 10 €