...JA PALVELEMME SINUA JUURI SILLOIN...
Olemme täällä sinua varten...
...kun sinulle parhaiten sopii...
Lymfahoito

Rentouttava ja stressiä helpottava hoitomuoto

Jokaisella meillä kulkee vartalossa verisuonten lisäksi imusuonia, joissa virtaa imuneste eli lymfa. Imunestejärjestelmä ulottuu kaikkiin kehon kudoksiin ja elimiin. Imunesteen tarkoitus on palata imunestejärjestelmästä takaisin verenkiertoon. Oikein toimiva imunestejärjestelmä on tärkeää koko vartalon nestetasapainon ylläpidossa ja elimistön puolustusjärjestelmässä! Jos imutiejärjestelmän toiminta on heikentynyt, ylimääräinen kudosneste jää kudoksiin, jolloin tuloksena on turvotusta. Lymfahoito parantaa imunestekiertoa ja sillä saadaan myös kudosnesteet liikkeelle.

Lymfahoidossa tehtävät liikkeet ovat pumppaavia liikkeitä, joilla yritetään imitoida imusuoniston omaa pumppaustoimintaa. Lymfahoidossa tehtävät liikkeet eroavat klassisesta hieronnasta siten, ettei verenkierto lisäänny hoidettavalla alueella.

Teemme hoitolassa kasvolymfaa, joka vaikuttaa kehoon kokonaisvaltaisesti.


Kenelle lymfahoito sopii?

Jos haluat tehokkaan stressinpoiston ja rentoutuksen. Onko sinulla kirurgisen leikkauksen jälkeistä turvotusta, kipuja tai mustelmia leikkausalueella? Myös haavan paranemiseen lymfa sopii. Lymfahoito ehkäisee jo etukäteen myös mustelmien syntyä ja arpien muodostumista ja näin edistää leikkausalueen paranemista! Lymfahoitoa voidaan antaa ennen leikkausta ja jatkaa hoitoja  aikaisintaan 1 viikko leikkauksen jälkeen. 


Kenelle lymfahoito EI sovi?

Jos sinulla on pahanlaatuinen kasvain, jonka hoito on kesken. Infektio tai laskimotukos. Myös kuume, kilpirauhasen- ja sydämen vajaatoiminta ovat este hoidolle. Mikäli hoito näistä huolimatta tehtäisiin, siitä olisi suuri vaara asiakkaalle sekä se pahentaisi oireita. Huomiothan siis nämä asiat ennen ajan varaamista!


Hoidon jälkeisiä tuntemuksia...

Hoito voi aiheuttaa veren sokeripitoisuuden alenemista jolloin hoidon jälkeen voi esiintyä huimausta. Hoidon jäljeen on hyvä vielä levätä pedillä rauhassa 10 minuuttia. Tarjoamme hoidon jälkeen juotavaa ja asiakas saa nousta rauhassa hoitopediltä. Kehomme nesteet ovat lähteneet liikkeelle, mikä tarkoittaa hoidon jälkeen todennäköisesti myös vessassakäyntiä.

Samana päivänä on hyvä välttää raskasta liikuntaa.


Kelan korvaus

Meiltä ei valitettavasti saa Kelan korvausta hoidosta. Lymfahoidon antajalla on oltava Lymfaterapeutin tutkinto (Vodder, Inn-Akademie tai Földi), jotta korvauksen saa.

Koko vartalon lymfahoito

60 min. - 55 €
 

- hoidon ohessa

60 min. - 25 €
 

Kasvolymfahoito

55 €