...JA PALVELEMME SINUA JUURI SILLOIN...
Olemme täällä sinua varten...
...kun sinulle parhaiten sopii...
Kosmetologilta vartalohoidot ja hieronnat


Klassinen hieronta

Kosmetologin tekemä klassinen hieronta on rentouttavaa ja stressiä poistavaa hierontaa, joka laittaa nesteet liikkeelle ja rentouttaa lihaksia. Hieronta keskittyy rentouttamiseen ja terveyden edistämiseen. Klassinen hieronta kuuluu olennaisena osana perusvartalohoitoa. Voidaan tehdä haluamallesi alueelle.

30 min. - 35 €
60 min. - 60 €
75 min. - 80 €
 

Perusvartalohoito

Hoito aloitetaan kuorimalla kuorintakintailla koko vartalo. Näin saadaan kuollut ihosolukko poistettua. Iho tuntuu puhtaalta ja pehmeältä. Klassinen hieronta tehdään koko vartalolle tai keskitytään tiettyyn alueeseen asiakkaan toiveiden mukaan.

75 min. - 65 €
 

Kuumakivihieronta

- esittelyteksti tulossa

60 min. - 60 €
75 min. - 80 €
 

Kuumakivihieronta + klassinen hieronta

Stressinpoistorentoutus aloitetaan lämmittämällä lihakset basalttikivillä. Lihasten lämmityksen jälkeen aloitetaan hierotaliikkeet klassisen hieronnan kaavaa noudattaen. Tästä hoidosta asiakas saa parhaan mahdollisen rentoutuksen, koska tässä yhdistetään lämpimät basalttikivet sekä tehokas klassinen hieronta.

60 min. - 60 €
75 min. - 80 €
 

Lämmin bambuhieronta

Bambuhieronnan hoitava vaikutus perustuu erilaisten hierontatekniikoiden käyttöön sekä lämpimiin bambukeppeihin. Lämpimien keppien ja erilaisten tekniikoiden yhteisvaikutuksella päästään syvemmälle lihakseen saaden suoraan aikaan optimaalista lihasjumien avautumista ja lihasten kiputilojen vähenemistä. Kuona-aineet poistuvat nopeammin kehosta, lihasten venyvyys lisääntyy sekä stressi helpottuu. Lisäksi hieronta koetaan äärimmäisen rentouttavana stressin poistona.

Jos kaipaat tehokasta, mutta silti rentouttavaa hierontaa mutta koet että kuumakivihieronnasta tai klassisesta hieronnasta ei ole kaipaamaasi apua – kokeile bambuhierontaamme!

30 min. - 35 €
60 min. - 60 €

Kenelle bambuhieronta ei sovi?
Verenpaine, sydänsairaudet tai tarttuvat taudit, tulehdustilat, leikkaus tai loukkaantuminen, raskauden ensimmäisellä kolmanneksella, suonikohjut, syöpä, avoimet haavat tai mustelmat.
 

Jalkahieronta

Väsyneille ja rasittuneille jaloille verenkiertoa vilkastuttava hetken rentoutus. Sisältää lämpimän eukalyptuskylvyn.

15 min. - 20 €
30 min. - 30 €
 

Niska - hartiahieronta

Asiakas pääsee lämpimän peiton alle makaamaan. Liikkeet aloitetaan käsivarsista siirtyen olkapäiden kautta hartioihin ja niskaan, päättyen kevyeen päähierontaan.

15 min. - 20 €
30 min. - 30 €
 

Ekstrat hoitoihin...


Eteeriset öljyt
Kaikkiin hierontoihin voit valita eteerisiä öljyjä luomaan tunnelmaa ja tuoksuja. Valitse itse ihana kokonaisuus itselle tai läheiselle tai vaikka kooten lahjakortille tästä lisäherkkuja, jotta kokoemuksesta tulisi vieläkin nautinnollisempi. Tuoksut rentouttavat kehon ja mielen.

Laventeli - Rauhoittava, tehokkaaseen stressinpoistoon ja uniongelmaiselle.
Pelargonia - Tuoksu muistuttaa ruusua. Hormonitoimintaa tasapainottava ja elvyttävä aikuisen naisen öljy. Poistaa nestettä, turvotusta ja hoitaa erityisesti vaihdevuosivaivoja ja kohottaa mielialaa.
Eukalyptus - Puhdistaa ja virkistää ilman ja mielen. Huolet pois!
Joulun ilo - Eri tuoksujen sekoituksesta saadaan joulun kynnyksellä hetki stressitöntä aikaa. Joulun tuoksun saavat aikaan mausteinen kaneli ja neilikka, ja mandariini saa suupielet kohoamaan.
Ruusun kukka - Kirkastaa mielen ja selkeyttää ajatukset.
+ 5 €

Kynttiläöljy kynttilöin
Hoitohuoneen himmeä valaistus ja kynttilät ympäri huonetta tuovat tunnelmaa ja rauhoittavat. Kynttiläöljyn tuoksuvaihtoehdot ovat Fruity Citrus sekä Golden Sexy. Nämä tuoksut ovat niin huumaavia, että tämä on koettava. Ihana joululahja!
+ 5 €